The Bootleg Beatles
The Bootleg Beatles is ontstaan uit de musical ‘Beatlemania’ eind jaren ’70 in het Londense West End. Toen die Musical in 1980 stopte, hebben de muzikanten- entertainers zich verzameld in The Bootleg Beatles, en sindsdien brengt de groep, - nu met een jongere bezetting - overal ter wereld, een haast perfecte ‘Ode’ aan de zowat meest legendarische Band uit de muziekgeschiedenis. 
      
Sounds like.... Looks like.... Magically Real! 

Het is alsof ‘The Fab Four’ voor je neus op het podium staan in hun diverse gedaantes en hun evoluerende muziekstijl. 

The Bootleg Beatles hebben als muzikant en entertainer een ijzersterke reputatie opgebouwd, met meer dan 4.000 optredens in meer dan 40 landen. De band is ook heel gegeerd in de UK, waar ze al 6 keer op hét grootste muziekfestival van Engeland stonden, Glastonbury, waar ze jaarlijks nog altijd de Royal Albert Hall in London tot de nok laten vollopen en waar het Wembley StadionThe London Palladium en Hyde Park hen als concertplaats ook niet vreemd zijn. 

Voor ze op 1 oktober 2016 naar Antwerpen komen, loopt hun weg nog langs de Filippijnen, Ierland en Noorwegen en maken ze een grote tournee door Australië. Om U maar aan te geven dat dit geen gewone jongens zijn! 

Wijlen Georges Harrison zei hen ooit: “ You probably know the Chords better than I do.” 

The Bootleg Beatles, ondersteund met 5 supplementaire muzikanten, benaderen de perfectie! Lofbetuigingen als “A Terrific Show” en “Off The Scale Fabulous” zijn dan ook terecht. 

Overtuig Uzelf met het BB – promofilmpje hieronder!

Zaterdag 1 oktober 2016 ELCKERLYC ANTWERPEN

20:15 u Concert - 22:30 u 2 Dansant Party